Svatební a narozeninové dorty v Praze z cukrárny Fregatta

04.02.2016 00:16

Navštivte naší výjimečnou cukrárnu, kde se již po několik let snažíme uspokojit Vaše sladká přání. V naší cukrárně Fregatta Vám denně nabízíme široký sortiment čerstvých a lahodných dortů z Prahy. Specializujeme se především na narozeninové a svatební dorty, ale naše vlastní výroba zahrnuje i přes 80 druhů různých zákusků a koláčů. Vše připravujeme z kvalitních čerstvých surovin. Čerstvost je pro nás hlavní prioritou a proto pečeme i o víkendech a zásadně pracujeme výhradně s čerstvou šlehačkou. Na prodejně Vás obslouží příjemný personál, který Vám ochotně poradí a nabídne to nejlepší z naší nabídky. Naše výtečná cukrárna z Prahy potěší každého náročného zákazníka i jeho mlsný jazýček. Tak neváhejte a přijďte k nám ochutnat naše sladké dobroty. Všichni jsme motivováni k tomu, aby náš přístup byl profesionální a abychom o kvalitě nemluvili, ale byla samozřejmostí našeho života.

Svatební dorty

Svatební den, je v našem životě tím nejdůležitějším okamžikem a proto se snažíme vyrobit svatební dorty vždy přesně podle Vašich představ. Měl by se stát sladkou a výjimečnou ozdobou Vaší slavnostní tabule, a to nejen vzhledem, ale také jedinečnou chutí na kterou budou Vaši svatební hosté s příjemným pocitem vzpomínat. V našem cukrářství Fregatta s láskou a z těch nejkvalitnějších surovin vyrábíme exkluzivní svatební dorty. Praha je místem profesionálů. Tak nás navštivte. Po vzájemné konzultaci o tvaru, velikosti a barvách, Vám pomůžeme vybrat i vhodný korpus a krém.

Narozeninové dorty

Opakuje se to sice každý rok, ale přesto ke správným narozeninám patří ty správné narozeninové dorty. Praha je pro jejich výrobu tou nejlepší volbou, protože co by to bylo za narozeniny bez dortu? U nás neplatí žádné výmluvy. Nemáte v oblibě vanilku, uděláme Vám dort jahodový. Milujete čokoládu, uděláme Vám extra čokoládový. Nechcete tvarohový, uděláme Vám šlehačkový. Vymlouváte se na Vaše kila, uděláme Vám jogurtový. Nasnášíte čokoládu a hutné krémy, uděláme Vám ovocný. Nechcete nic ztřeštěného, uděláme Vám klasický. Nesnášíte nudu, uděláme Vám barevný punčový narozeninový dort. Na nás v cukrárně Fregatta si prostě nepřijdete. Vždy upřednostňujeme přání zákazníka, tak nám řekněte svůj vlastní návrh a my Vám zhotovíme dort podle Vašich představ. Dorty k narozeninám z Prahy jsou tou nejlepší volbou.