Sypané čaje Dialog

01.07.2015 12:01

Kávová souprava

Sháníte kvalitní a pěknou soupravu, která by se hodila do vašeho obývacího, nebo reprezentačního pokoje? Hledáte e-shop, který konečně splní vaše očekávání?

Pak jste tu správně!

Máme pro vás speciální nabídku čajových a kávových souprav z celého světa, které si určitě zamilujete. Každá souprava je něčím originální, nějakým způsobem odlišná od těch ostatních. Můžete si vybrat mezi soupravami s motivem Alfonse Muchy, nebo si můžete vybrat s motivem staročeského malování. Dále máme pro vás přichystáno spoustu dalších souprav, například čínskou čajovou soupravu. Jedná se o skvost, který vám můžeme nabídnout pouze my. Čínských setů se na světě vyskytuje mnoho, ale my vám můžeme zaručit takovou kvalitu, kterou zřídka kde najdete. V těchto soupravách se většinou nachází hrníčky, podšálky, sítko a konvice na čaj, soupravy jsou většinou zamýšlené pro 4 a více lidí.

Sypané čaje

Pakliže jste milovníkem silné a smyslné chuti, máme pro vás široký sortiment těchto čajů. Země původu jsou různé, většinou se ale jedná o Jižní Ameriku, Indii, nebo Čínu. Tyto čaje jsou originální tím, že díky své silné chuti si je můžete vychutnávat klidně celé odpoledne se svými přáteli. V případě, že jste spíše milovníkem bylinných čajů, poskytujeme všechny možné čaje, které se vůbec pěstují. Bylinkářství se považuje za jedno z nejstarších řemesel, respektive kdo byl v pravěku, antice, a dokonce i ve středověku zkušeným bylinkářem, znamenal pro společnost něco, jako v dnešní době světoznámý lékař. Tyto čaje se nevařily jen tak pro chuť. Ti, kdo jsou zasvěceni, věří, že každá bylina na světě má své tajné účinky. Jsou buď léčivé, nebo naopak. My vám ale, samozřejmě, nabízíme jen ty léčivé čaje, které jsou dělány podle starodávných receptur.

Dialog – relax, léčba, uvolnění