Tankujte kvalitní pohonné hmoty na čerpací stanici v Srní na Šumavě

28.04.2017 18:59

Šumava? Krásná a nespoutaná příroda plná rozkvetlých luk, vzrostlých lesů a crčících potůčků. Ovšem nezapomeňte, že i krásná příroda může být zrádná. A určitě by jste nechtěli zažít ten pocit, když projíždíte zapomenutými kouty Šumavy a najednou se Vám rozsvítí kontrolka na benzín a nikde poblíž žádná čerpací stanice. To už je teď ovšem minulostí! Konečně se neuvěřitelné stává pravdou a můžeme společně přivítat novou čerpací stanici na Šumavě. Napojte své žíznivé miláčky kvalitní motorovou naftou, benzínem Natural 95 či LPG plynem a vyjeďte na své cestě dále, prozkoumávat nová místa a neznámé kraje. Čerpací stanice Srní Vás na holičkách nenechá!

Pohoda a zázemí u ČS Srní

Užijte si pohodu a rodinné zázemí naší ČS srní. Všem svým zákazníkům kromě kvalitních pohonných hmot poskytneme i další kvalitní služby. Využít můžete naše bistro s občerstvením, bezbariérové WC a obchod s nabídkou rozličných doplňků nejen pro motoristy. Na výběr máte i široký sortiment pamlsků pro děti i dospělé. Samozřejmostí je i kvalitní káva značky Dallmayr a nabídka denního tisku, časopisů, map a cigaret. Úhradu za nákupy a služby je možno provádět jak v hotovosti, tak pomocí bankovních karet či karet CCS. Čerpací stanice – Šumava, to je Vaše jistota a pevná půda pod nohama.

Čerpací stanice Srní? To je kvalitní pohonná hmota pro Vašeho miláčka, dobré občerstvení pro Vaše hladové břicho a spokojený úsměv na Vaší tváři!