Ten pravý odpočinek v salonu Pod Všemi svatými

28.09.2015 16:34

Pociťujete únavu po aktivním létě? Chcete zregenerovat svoje tělo před dlouhou zimou? Navštivte náš salón Pod Všemi svatými, kde si můžete dopřát skutečný odpočinek a relaxaci, kterou si skutečně zasloužíte. Fantastickým způsobem, jak dát odpočinek svým svalům a kostem, je sauna. Plzeň je město, které žije velmi aktivně, a proto je důležité umět relaxovat. Ohřátí těla nad normální tělesnou teplotu je pro organismus velmi příjemné a relaxující. Během Vašeho pobytu v sauně se Vám uvolní svaly a zklidní se nervová soustava a do krve se začnou vyplavovat endorfiny – hormony štěstí. Podobný efekt má i naše vířivka. Plzeň je fantastické místo k relaxaci. Dobře temperovaná vířivka má mnoho blahodárných účinků na duši i tělo. Masážní paprsky, díky intenzivnímu proudu vody, uvolní napjaté svaly. Bubliny, které nadnášejí Vaše tělo a navodí Vám tak stav beztíže. Další výhodou je, že vířivka čistí pokožku. Přesvědčte se na vlastní kůži.

Dopřejte si svěží vzhled i v chladném období

Proč nevypadat skvěle i během dlouhého zimního období? Dopřejte si krásnou, zdravou a opálenou pleť po celý rok. Přijďte si k nám odpočinout a získat nádhernou bronzovou pleť. Neváhejte a využijte naše solárium. Plzeň je moderním městem, kde je téměř podmínkou pro život vypadat stále skvěle. Krásně vypadající pokožku můžete získat buď přirozenou cestou opalováním na slunci anebo umělou cestou v soláriu. Díky nám budete krásnější, vitálnější a zdravější. Buďte o krok napřed před svým okolím, které ještě neobjevilo skvělý salon Pod všemi svatými.

Starejte se o své tělo po celý rok

Mnoho žen během zimy podceňuje péči o své tělo a o svůj vzhled. Nejspíše je to zaviněno tím, že v zimě chodíme více zahalováni a není tolik příležitostí své tělo ukazovat. My však víme, že o sebe musíme pečovat každý den bez ohledu na roční období. Využijte proto naší nabídku epilace. Plzeň je dokonalé město pro život, ale také vyžaduje dokonalé ženy ve svých ulicích. Epilace je bezbolestné odstranění chloupků z povrchu těla. Neváhejte a navštivte náš salon. Nebudete litovat. Již mnoho zákaznic bylo s našimi službami spokojeno. Vyzkoušejte také skvělé  lymfodrenáže. Plzeň  nabízí díky našemu salonu mnoho fantastických služeb, při kterých si odpočnete.