Tenaur a tepelná čerpadla

09.10.2015 16:59

Na trhu působíme již od roku 1997, od začátku podnikání se soustředíme na instalování, projektování, poradenství a servis v oblasti obnovitelných zdrojů energií a technického zabezpečení domů a bytů. Filozofií naší firmy je vstřícný přístup k zákazníkovi a kvalita instalovaných zařízení.

Tepelná čerpadla instalujeme jak pro nemocnice, administrativní budovy, tak i bytové domy a nemocnice. 
Naše firma Tenaur působí v plzeňském, středočeském kraji a v Praze.  

Tepelná čerpadla

Tepelné čerpadlo dokáže brát teplo z okolního prostředí ať už z vody, země nebo vzduchu, proto tepelná čerpadla spadají do alternativních zdrojů energie. Teplo, které přijímají z okolí, převede na vyšší teplotu a následně využijí na vytápění. Slouží k ohřevu vody – užitkové vody, vody v bazénech a k vytápění bytových prostor. Pokud máte o tepelná čerpadla zájem i vy, zavolejte nám a my vše zařídíme!

Servis

Servis a péče je velice důležitý a na něm si zakládáme! Provádíme záruční a pozáruční servis a preventivně kontrolujeme instalovaná zařízení. Naši pracovníci jsou vyškolení profesionálové s dlouholetými zkušenostmi, proto se nemusíte bát na ně obrátit. Naše servisní vozy jsou vybaveny těmi nejlepšími servisními přístroji. Instalované zařízení jsou napojeny na náš online monitoring, což je velkou výhodou, že běžné servisní zásahy můžeme provádět na dálku!

Tenaur - tepelná čerpadla Plzeň - vstřícnost, profesionalita a kvalita!