Tepelná čerpadla profesionálně

06.10.2015 20:48

                Společnost Tenaur působí na českém trhu od roku 1997. Jejími hlavními činnostmi jsou projektování, instalace, servis a poradenství v oblasti technického zabezpečení budov a obnovitelných zdrojů energie. Firma má v současné době zastoupení v Praze a v Plzni a administrativní sídlo společnosti ve Stodě.

                Firma Tenaur vypracuje návrh řešení až po samotnou realizaci. Tepelná čerpadla instalují pro bytové domy, hotely, průmyslové objekty, nemocnice, administrativní budovy. Pro jednotlivce pak instalují čerpadla v rodinných domech a bytech.

Co vám můžeme nabídnout

Na začátku každého projektu provede firma analýzu stavu a návrh možných řešení. Součástí návrhu je projektová dokumentace. Pro bytové domy nabízí společnost také možnost napojení na on-line monitoring, čímž zajistí vzdálenou servisní správu. Zákazníkovi pak také mohou nabídnout automatické reporty o spotřebě celého systému a jednotlivých bytových jednotek. Firma zajistí instalaci včetně návazných systémů – elektroinstalace, vzduchotechnika, topení, solární systém nebo bivalentní systém.

Na instalaci tepelných čerpadel je možné využít peníze z dotačního programu Kotlíková dotace 2015.

I přesto, že náklady na pořízení tepelného čerpadla jsou vyšší než u jiného druhu vytápění, dosahuje úspora provozních nákladů 50 – 80 % a návratnost investice je obvykle 4 – 8 roků.

Pokud tedy uvažujete o tepelném čerpadle, kontaktujte nás, vše vám vysvětlíme a odpovíme vám na každou vaší otázku.

Jsme tu pro vás – tým Tenaur.