Tepelná čerpadla z Plzně od PJ Bohemia servis

16.01.2017 09:44

Stavíte nový dům či jen rekonstruujete a rozmýšlíte se nad tím jaký typ topení zvolit a jak co nejvíce ušetřit? Jasnou volbou jsou tepelná čerpadla z Plzně od PJ Bohemia servis. Jedině my Vám zajistíme projekci, instalaci, servis a poradenství.

A jak tepelné čerpadlo funguje a jaké má nároky? Zeptejte se nás – rádi Vám odpovíme na každý dotaz ohledně funkce a prospěšnosti námi dodávaných tepelných čerpadel. My, jsme tu pro Vás!

Montáž tepelných čerpadel

Rozhodli jste se pro tepelné čerpadlo a řešíte následnou montáž? Neváhejte a kontaktujte nás. Naši profesionálové z PJ Bohemia servis se o vše postarají. Naši pracovníci jsou pravidelně školeni pro odbornou montáž tepelných čerpadel. Nemusíte se tedy obávat nekvalitně odvedené práce. Navrhneme Vám projekt na míru, provedeme montáž tepelných čerpadel v Plzni a okolí a následně se postaráme i o pravidelný servis.

Levná tepelná čerpadla od PJ Bohemia servis

Tepelná čerpadla jsou nejenom zdrojem tepla budoucnosti, ale i současnosti, kdy je využívá stále více lidí. Navíc dokáží ušetřit až 80% potřebné energie pro vytápění a ohřev teplé užitkové popřípadě i bazénové vody. Proto jsou tepelná čerpadla i při stálém růstu cen za elektřinu velice výhodným řešením. Chcete-li respektovat životní prostředí, uspořit nemalé finanční náklady na vytápění a ohřev teplé užitkové vody, pak jsou naše levná tepelná čerpadla z Plzně tou nejlepší volbou pro Vás i Váš dům.