Topenáři Plzeň - Karásek a syn

09.12.2015 16:04

Firma Karásek a syn působí již více jak 20 let na trhu. Za tu dobu jsme změnili domov již stovkám spokojených zákazníků a pomohli jim vyřešit nenadálé havarijní situace. Pokud tedy sháníte dobrého topenáře, který pracuje rychle a kvalitně, ozvěte se nám.

Rekonstrukce koupelen Plzeň a okolí

Jsme firma zabývající se rekonstrukcemi koupelen v Plzni a okolí. Dále zajišťujeme celkové rekonstrukce domů a bytů, koupelen, bytových jader, kuchyní a to včetně dodávky, montáže a rekonstrukce vodovodních a odpadních rozvodů, kanalizačního potrubí, rozvodů topení, podlahového vytápění, čištění odpadů, elektroinstalačních prací, zednických, sádrokartonářských, obkladačských, sanačních prací, vyklízecích prací, zemních prací. Práce pro topenáře nebo instalatéra, to je práce pro nás. Naše služby se snažíme zajistit v nejkratších možných termínech a se zárukou profesionálního přístupu a provedení. Jsme stavební firma s dlouholetou tradicí. Topenáři Plzeň, Karásek a syn, jsou tým lidí, kteří změní nejen Vaše bydlení, ale i Váš život k lepšímu.

Sháníte topenáře v Plzni?

Potřebujete urgentně topenáře? Nebo sháníte instalatéra v Plzni? Zavolejte nám, naše stavební firma Plzeň je tu pro Vás ve dne v noci. Ukázky naší dobře odvedené práci můžete vidět na našich webových stránkách v sekci fotogalerie. Zvládli jsme již stovky úspěšných rekonstrukcí koupelen. Záleží nám na kvalitně odvedené práci, která je zárukou spokojenosti našich zákazníků. Našim smluvním partnerům jsme takto schopni zajistit havarijní službu.