Tormont - Stavební firma Plzeň

19.05.2015 22:45

Stavební firma Plzeň

Vítáme vás na webových stránkách naší stavební firmy v Plzni. Naše činnost je zaměřena především na rekonstrukce bytových jader a také na výměnu či novou instalaci plastových oken i hliníkových oken. Každý se snažíme, aby naše bydlení bylo útulné a moderní, řada bytů v panelových domech je již zastaralá, nemoderní, či nevyhovující.

Rekonstrukce bytových jader

V rámci rekonstrukce bytového jádra provádíme vybourání a odvoz starého jádra, výstavbu jednotlivých příček, vybudování nového vodovodního a odpadového řadu, úpravu elektroinstalace, a pokládku nových obkladů a dlažeb. Naše znalosti a zkušenosti jsou dlouholeté a obšírné, sledujeme technologie, design, aktuální novinky v oblasti používaných materiálů. Nabízíme vám komplexní servis počínaje vypracováním návrhu zdarma, kvalitní provedení a nízkou cenu včetně pětileté záruky až po zajištění náhradního bydlení po celou dobu rekonstrukce bytového jádra, neboť obecně lze říci, že bydlení v bytech, kde právě probíhají rekonstrukce, není opravdu nic příjemného a řada lidí nemá možnost bydlet někde u příbuzných nebo u známých.

 Plastová okna

Plastová okna jsou velmi oblíbená pro jejich snadnou údržbu, dlouhou životnost, funkčnost, tepelně izolační a konstrukční vlastnosti. Plastová okna vám nabízíme  v moderním designu, vybrat si můžete z mnoha barev a dekorů, problém nejsou ani nadstandardní rozměry. Díky tomu se naše okna hodí nejen do panelových bytů, ale i do všech typů budov.

Hliníková okna

Naše stavební firma vám nabízí také hliníková okna, která si získávají stále větší oblibu především pro svoji maximální odolnost, pevnost a trvanlivost. Přestože jsou hliníková okna primárně určena pro budovy s velkým proskleným povrchem, lze je samozřejmě použít i pro panelové domy.

Pokud plánujete rekonstrukci bytového jádra v Plzni a okolí či výměnu starých oken, neváhejte nás kontaktovat, naše stavební  firma Tormont Plzeň působí na trhu jako jedna z nejúspěšnějších ve svém oboru v Plzni a celém Plzeňském kraji a garantujeme vám 100% spokojenost.