Truhlářství Ondřej Vladyka

09.03.2015 22:02


Každý by si jistě přál mít ve svém vlastnictví kus nábytku, který má skutečnou hodnotu a na který nenarazíte u pěti svých známých. Někdy můžeme tento kus nábytku nalézt v antikvariátu, ale to se poštěstí málo kdy. V dnešní době je velmi oblíbené nechat si vyrobit nábytek na zakázku v truhlářství. V Plzni jedno takové je také – Truhlářství Ondřej Vladyka.

Truhlářství je velmi staré řemeslo, jehož první zmínky sahají až do starého Egypta. Práce s dřevem se považuje za jednu z „nejčistších“. Firma Truhlářstí Ondřej Vladyka má dlouholetou tradici a zkušenosti se zde předávají z generace na generaci.

Za rozumnou cenu Vám vyrobí nábytek na míru, jako jsou například postele, kuchyně a vestavěné skříně. Uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a zvládne pro Vás vytvořit elegantní interiér, včetně schodiště.

Nábytek na míru
 

Skříně, komody či vestavěné skříně.V Plzni Vám i tento druh nábytku samozřejmě vyrobíme na míru tak, aby dokonale ladil s Vaším interiérem a provedení bylo podle Vašeho gusta. 

Pergoly spolu se zahradními domky jsou v poslední době stále více oblíbené. A není se čemu divit, kdo by si rád neposeděl při slunečném odpoledni venku ve své pergole v Plzni. Truhlářství OV Vám nabízí pergoly standardně ze sušených smrkových hranolů.

Postele jsou jedním z nejdůležitějších kusů nábytku ve Vaší domácnosti. Jsou místem odpočinku a relaxace. Firma Truhlářství OV je schopna vyrobit postele z masivního řeziva (dub, buk, jasan, javor, borovice, smrk, americký ořech). Vyrábí postele s úložným prostorem i palandy nebo tzv. spaní v patře, jednodílné či manželské postele. V Plzni je ideální volbou a zárukou kvality k výrobě postelí na míru Truhlářství Ondřeje Vladyky.