Ubytování na Šumavě

30.09.2015 18:18

Ubytování Šumava

Hledáte kvalitní ubytování na Šumavě? Chcete si najít duševní rovnováhu, nebo se jen tak o víkendu poflakovat?
Vítejte u nás na Šumavě!
Místo, které si zamilujete na první pohled. Spontánní příroda, klid a mír, čerstvý vzduch. To vše vám může nabídnout Šumavské pohoří, které je tu jen pro vás. Spoustu malebných městeček s bohatou historií, penzionů, které jsou něčím specifické, nespočet turistických atrakcí, a především i svatý klid.

Kubova huť

Místo, kde se sny stávají skutečností. Ať už sem jedete na dovolenou, nebo jen a víkend, zaručujeme, že na zážitky zde nezapomenete. Mnoho turistických atrakcí, nespočet naučných stezek, hrady, zámky, zajímavé místa, které stojí za to prozkoumat. Díky velmi výhodné poloze Kubovi hutě je zde jedno z nejoblíbenějších letovisek turistů milujících středoevropskou přírodu. Stačí se jen nadýchnout a vnímat tu krásu nedotčené přírody, kterou poskytují právě šumavské lesy, včetně Kubovi hutě.

Penziony na Šumavě

Šumava není jen o sportu, procházkách, stanování a čerstvém vzduchu. Je zde také mnoho penzionů a restaurací, které doporučujeme navštívit a načerpat tak nových sil. Penziony, které stojí za to, můžete shlédnout na jakýchkoli turistických webových stránkách. My vám ovšem nabízíme jeden z nejatraktivnějších penzionů vůbec. Jedná se o prostorný penzion v Kubově huti, který splní veškeré vaše očekávání. V okolí tohoto penzionu můžete navíc odhalit kouzlo nedotčené přírody, boží klid a mír, který se rozplývá na tomto místě, ho dělá jedno z mála míst, kde můžete opravdu relaxovat. V případě, že jste spíše sportovní člověk, v okolí do dvaceti kilometrů se nachází několik sportovních center a zřízení, jako například lanová centra, bobové dráhy, horolezecké stěny, nebo třeba i cyklostezky. Navíc toto místo, respektive Kubova huť, se nachází ve velice výhodné poloze. Proč výhodné? Protože zde najdete mnoho míst, které na vás dýchnou historií. Spoustu milníků, památek, hradů, kapliček, štol, významných stezek, nespočet míst spojených se záhadami středověku. Aneb pokud si chcete udělat záživnou dovolenou, navštivte Kubovu huť.

Penzion Fiala

Z poloviny zděný a z poloviny dřevěný penzion s nádherným výhledem na šumavské lesy v Kubově hutí je naprosto báječný tip jak strávit zimní dovolenou na horách. Samozřejmě, že i v létě je zde krásná příroda a prostor pro nabytí nové energie. Penzion Fiala díky své lokalitě je vhodný cíl vaší cesty za novou energií, či jen relaxací. Dovolená na horách je doktory velmi často doporučovaná díky horskému prostředí, které tělo osvěží zvenku, a podpoří jeho duševní rovnováhu zevnitř. Takže pokud máte deprese, nebo zde chcete rozvíjet svůj sportovní potenciál, či jen relaxovat a procházet se po úžasné šumavské krajině, je velmi vhodný tip právě Penzion Fiala.