Úprava pitné vody v domácnosti

16.02.2016 21:39

Voda to je základní zdroj života a proto úprava pitné vody v rodinných domech, bytech, chatách a chalupách je v dnešní době velice nezbytnou nutností. Vždyť mechanické nečistoty způsobují zapírání prádla a jsou příčinou podtékání splachovadel čímž účty za vodu narůstají. Z velké části teče z vodovodu kalná voda plná rzi v důsledku nevalného stavu zastaralé vodovodní sítě. Ale ani ve vodě čerpané ze studny není o mechanické nečistoty nouze. Upravte si vodu změkčováním, odželezněním či odstraněním manganu, dusičnanů a chloridů. My ve firmě Profivoda Vám poradíme jak na úpravu pitné vody v domácnosti. Tak neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes. Přinášíme zdravý do Vašeho domova.

Úprava vody ve studni

Úpravě vody ve studni či vrtu se pravděpodobně nevyhnete. Možná jste právě pořídili domek na venkově se studnou, možná studnu máte desítky let a chcete ji znovu začít používat. Než si ovšem nalijete první sklenici, nezapomeňte na kontrolu vody. Kvalita vody bohužel na většině místech neodpovídá našim požadavkům a tak je potřeba sáhnout po nějaké formě jejího zkvalitnění. V ČR je z vlastních zdrojů, jako jsou studna nebo zahradní vrt, zásobována až jedna desetina obyvatel a tak je úprava vody poměrně obecným a řešeným problémem. Někde je voda ve studni plná bakterií a páchne, jinde obsahuje dusičnany a železo, které způsobují její nedobré chuťové vlastnosti. Neriskujte a nechte úpravu vody ve studni na profesionálech. Máme řešení pro každou situaci.

Úprava vody pro průmysl

Úprava vody je nutná i v mnoha průmyslových oblastech a požadavky na ni jsou opravdu rozličné. Naše firma Profivoda je připravena navrhnout optimalizovaná řešení pro  mnoho výrobních procesů. Dodáváme jak jednotlivá zařízení, tak i kompletní řešení. Kromě návrhu a dodávky zařízení zajišťujeme také montáž, pravidelný servis, záruční i pozáruční opravy a dodávku spotřebního materiálu pro úpravu vody, jako jsou filtrační média, přípravky provozní chemie, regenerační sůl a pod. Naše řešení se vyznačují vysokou spolehlivostí, komplexností a v neposlední řadě také ekonomickou efektivitou. Nabízíme úpravu vody pro nemocnice, hotely, mlékárny, kotelny, vodárny, pivovary, bazény a další podniky. Úprava vody pro průmysl, to je firma Profivoda.