Ustájení koní v jezdecké škole Pod Tvrzí

26.05.2015 21:21

Sháníte ustájení v okolí Plzně? Hledáte milé rodinné prostředí a přitom profesionální a bezpečné zázemí? Pak se přijeďte podívat do naší jezdecké školy a přesvědčte se sami, jak to u nás funguje. Nabízíme velké výběhy, prostorné stáje, venkovní jízdárnu a krytou halu. Koně jsou ustájeni v boxech s vysokou vrstvou slámy, kterou běžně používáme jako podestýlku. Boxy jsou kydány 2x denně. Koně jsou pouštěni 2x denně na rozlehlé pastviny s pěknou čerstvou trávou. 3x denně dostávají jaderné krmivo a seno. V ceně je také plné využívání areálu. Pro ty, kteří chtějí svým čtyřnohým přátelům dopřát nadstandardní luxus, máme připravené „balíčky“, které Vás jistě nadchnou. Bohužel v současné době nemáme žádná volná místa pro ustájení koní. Plzeň a její okolí si jistě zamilujete. Rádi Vám ukážeme nové krásné trasy na vyjížďky. Pokud potřebujete pomoci s výběrem ustájení, obraťte se také na naši stáj, jsme schopni Vám zajistit ustájení po celé České republice.

Jízda na koni je krásným sportem

Říká se, že nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu. My s tímto tvrzením plně souhlasíme, proto Vám nabízíme možnost jízdy na koni. Plzeň a okolí je krásná kopcovitá krajina, která nabízí spousty báječných cestiček pro koně. Není důležité, jestli se jezdeckému sportu věnujete aktivně nebo jste se rozhodli strávit volnou neděli u koní. U nás si může zajezdit každý. Rádi Vám se vším pomůžeme!

Argentinská sedla

Exkluzivně pro evropský trh dodáváme argentinská sedla značky UCHA. Jedná se o rodinnou firmu s dlouholetou tradicí. Na skladě máme především drezurní a skoková sedla velikosti 17,5 (některé vybrané modely i ve velikostech 17 a 18). Pokud bychom neměli Vámi vybrané sedlo na skladě, jsme schopni Vám ho do pěti týdnů objednat. Sedla je možno i vyzkoušet na Vašich koních – do 100 kilometrové vzdálenosti je tato služba zdarma!