Víc než jen dobré jídlo – U Tří Lvů

01.09.2015 19:19

Restaurace s tradicí

Máte volnou chvíli a chcete jí strávit v příjemném prostředí u dobrého jídla a pití? Hledáte místo kam pozvat rodinu a přátele na oslavu či svatební hostinu anebo sháníte vhodné prostory pro komerční účely? Chcete si v Plzni vyrazit na romantickou večeři? Pak jste u nás správně. Tým restaurace U Tří Lvů se vždy bude snažit připravit pohoštění či oslavu nejdůležitějších momentů Vašeho života přesně podle Vašich představ.

   Kde nás najdete

Naše restauraci se nachází v samotném historickém centru města Plzně v renesanční budově U Bílého Lva. Jsme kompletně nekuřácká restaurace, jedna z mála v Plzni, takže k nám můžete vzít celou rodinu včetně svých malých ratolestí. Při pěkném počasí se u nás můžete posadit ve venkovním atriu, které je situované do vnitrobloku. Zde je jediný prostor vyhrazen kuřákům. Strávit u nás můžete příjemný večer s kamarádkou u skleničky dobrého vína nebo večer při svíčkách. Romantickou atmosféru večeře pro dva přímo srdci Plzně pro Vás vždy rádi zajistíme po předchozí rezervaci.

Přijďte slavit nebo jednat

Naše restaurace dále nabízí možnost využít dva salonky o kapacitě 20 a 30 míst. Prostory Vám připravíme jak pro firemní akce, školení, porady a další, tak pro slavnostní příležitosti jako svatební hostiny, oslavy a jiné. Jedinečné umístění salonků ve středu Plzně uvítají zejména velké firmy, které často hostí zahraniční návštěvy a tudíž ocení dostupnost vyhlášených plzeňských hotelů.

Dobré jídlo především

    Samotná restaurace pak nabízí příjemné posezení u dobrého jídla a pití. Ve stálém menu najdete jídla české kuchyně, plzeňské pivo a moravská vína. Na kvalitu u nás dbáme především a tak se můžete spolehnout, že na talíř i do sklenice dostanete ty nejkvalitnější pochutiny a tekutiny. Ručíme Vám za gastronomický zážitek, kvůli kterému se budete rádi vracet.

Těšíme se na Vás

Přijměte naše pozvání do restaurace U Tří Lvů a poznejte, že u nás Vás čeká víc než jen dobré jídlo.