Vířivka v Salonu PVS

11.06.2015 16:23

Potřebujete si relaxovat po dlouhém namáhavém dni plném stresu a negativní energie? Navštivte salon Pod Všemi svatými v Plzni. Využijte naše služby, které dopřejí Vašemu tělu klid a relaxaci. Jednou z oblíbených cest, jak dosáhnout klidu a odpočinku je návštěva vířivky. Plzeň je krásné místo, a jistě si tu dobře odpočinete. Dobře temperovaná vířivka má blahodárné účinky i pro Vaši pokožku, která se tak velmi důkladně čistí. Svaly a vazy na těle povolí díky masážním tryskám, které Vás příjemně rozmasírují a zahřejí. Ve vířivce se Vám může zlepšit i cirkulace krve a nervový systém. Během Vašeho pobytu ve vířivce se Vám do krve uvolní mnoho hormonů štěstí, takzvaných endorfinů.

Lymfodrenáže

Lymfatické masáže aktivují tok lymfy v lymfatickém systému, který je důležitou a nedílnou součástí imunitního systému. V našem salonu můžete navštívit dva typy lymfodrenáže (Plzeň je místo, kde najdete náš salon), jedná se o ruční nebo přístrojovou. Pokud si nemůžete vybrat, využijte obě. Nebudete litovat.

Epilace

Jak mít jednoduše krásnou hladkou pokožku? Navštivte epilační oddělení našeho salonu. Jistě nebudete litovat, zvláště když se léto blíží v plném proudu. Užijte si jej bez stresu z chloupků. A nemusíte se bát, je to zcela bezbolestné.