Vybavujeme gastronomické provozovny

09.10.2015 08:41

Naše firma MCgastro se zaměřuje na vybavení gastronomických provozů jak pro restaurace, kavárny, bary, cukrárny tak i pro školní jídelny a nemocniční kuchyně. Naše gastro vybavení je velice kvalitní, najdete u nás značky tuzemské i zahraniční – Frima, GS Technik, Rational a mnoho dalších. Poskytujeme také profesionální poradenství, které obsahuje zpracování návrhu, následná realizace plánu a záruční i pozáruční servis.

Mrazící a chladící technika

Hledáte spolehlivé prodejce mrazící a chladící techniky? Obraťte se na nás! Naše firma MCgastro Vám nabízíme nejen kvalitní chladící a mrazící techniku, ale i její dodání, montáž a servis. Vybavujeme jídelny, restaurace, školní kuchyně a také pekárny nebo cukrárny. Připravíme Vám vybavení přesně podle Vašich představ a prostorových možností.
Dodáme Vám vše, co si budete přát! Ať už to budou chladící vitríny, pulty, výrobníky ledu a zmrzliny nebo dokonce i chladící vinotéky – všechno máme! Zaručujeme Vám kvalitu, spolehlivost a dlouholetou životnost.

Gastro nábytek – nerezový

Nábytek pro gastroprovozovny je vyráběn z potravinářské oceli, která nezrezne. V naší nabídce naleznete širokou škálu kvalitního nábytku za nízké ceny! Opět se přizpůsobíme Vašim přání a Vašim prostorovým možnostem. Nabízíme a dodáváme od pracovních stolů přes skříně, regály, dřezy po digestoře. Proto neváhejte a kontaktujte nás!

MCgastro to je kvalitní gastronomické zařízení a profesionální přístup!