Výcvik psů Plzeň

11.06.2015 16:39

Máte doma neposlušného pejsánka, který důležitostí přerůstá i hlavu Vaší rodiny? Vyzkoušejte náš speciální program na výcvik psů v našem hotelu pro psy v Plasech nedaleko Plzně. Vašim problematickým psům pomůžeme zbavit se některých nepříjemných zlozvyků, které Vám stěžují život. Jistě budete s výcvikem spokojeni. Každou hodinu budete pracovat s pejskem individuálně pod dohledem zkušeného trenéra a cvičitele.

Jak cvičit mladé psy?

Pořídili jste si mladého jankovitého pejska, který už sice vyrostl z dob, kdy bylo roztomilé, že si jen hraje, ale ještě nedorostl do psí dospělosti. V rámci našeho hotelu pro psy nabízíme výcvik základních povelů pro mladé pejsky anebo starší pejsky, kteří je už „zapomněli“. Chodit se svým mazlíčkem trénovat napomáhá také k vytvoření silného trvalého pouta mezi pánem a psem. Toto pouto bude trvat navěky, protože psí přátelství je opravdu věrné. Pamlskovnice a nějaké hračky jsou skvělou motivací pro výcvik psů. Plzeň nabízí mnoho parků, kde se budete moci se svým poslušným pejskem procházet naprosto bez starostí.

Pokročilé povely

Chcete Vaše psa zvládnout i v krizových situacích? Chcete, aby pes poslech Vás a ne svoje zvířecí pudy, které ho budou hnát za srnkou, i když vy na něj budete volat bezvýznamné povely? Přihlaste ho na hodiny pokročilého výcviku, který navazuje na kurz základní poslušnosti. Těšíme se na Vás!