Vymáháme pohledávky

12.10.2015 19:39

Půjčili jste někomu peníze a stále jste je nedostali zpátky? Nemáte čas a energii na vymáhání Vašich peněz od dlužníků? Obraťte se na nás a využijte naše služby!

Naše firma RB Agency se specializuje nejen na vymáhání pohledávek a poskytování detektivních služeb, ale také Vám pomůžeme s výkupem nemovitostí. V tomto oboru působíme již několik let, máme zkušenosti, víme jak na to!

Vymáhání a správa pohledávek

Máme dlouholeté zkušenosti jak s vymáháním pohledávek, tak i s fungováním exekucí. Naše služby jsou opravdu kvalitní, proto neváhejte a kontaktujte nás! První konzultační schůzku budete mít samozřejmě zdarma. Díky této schůzce se od Vás dozvíme všechny potřebné informace o pohledávce a o dlužníkovi, jeho aktivitách, jestli má závazky ještě u jiných subjektů. Také nám na této schůzce podepíše plnou moc a my už budeme řešit za Vás.
Nebojte, nebudete platit žádné poplatky ani žádné zálohy.

Detektivní služby

Náplní našich detektivní služby je získávání informací, které se týkají jak fyzických tak právnických osob, získávání informací, které souvisí s vymáháním pohledávek. Hledáme majetek i osoby a poskytujeme poradenství. I tuto konzultaci máte zdarma. Setkat se můžeme v našich prostorách nebo na místě, které si sami určíte.

RB Agency – férové jednání a jistota!