Vymáhání pohledávek

17.09.2015 12:03

Půjčili jste někomu peníze a marně čekáte na jejich splacení? Dlužník s Vámi nekomunikuje a Vy jste již zcela bezradní? Svěřte správu a vymáhání Vašich pohledávek do rukou těch, kdo této práci perfektně rozumí. Využijte služeb společnosti RB Agency, s.r.o.

Spolehlivost a kvalita na prvním místě

Vaši situaci Vám pomohou vyřešit profesionálové s dlouholetými zkušenostmi v oblasti vymáhání pohledávek a detektivních služeb. Jen díky úzkému propojení těchto dvou sektorů se společnost RB Agency pyšní nadstandartní úspěšností ve vymáhání pohledávek svých klientů. Protože se v této problematice pohybují již řadu let, vybudovali si stabilní síť kontaktů na orgány činné v exekučních řízeních, především při spolupráci s exekutory a díky tomu jsou zaměstnancům RB Agency poskytovány nadstandardní informace, které Vám v průběhu řízení pravidelně předávají.

RB Agency také nabízí pomoc při sepsání návrhu nařízení exekuce, s podáním žaloby a dalšími právními kroky, jež jsou potřebné pro úspěšné vymožení pohledávky. Na základě plné moci Vás mohou také zastupovat při jednání s exekutory.

První, konzultační schůzku nabízí zdarma. Během té předáte společnosti veškeré informace a doklady k pohledávce a také maximum informací o dlužníkovi. Odměna společnosti bývá ve výši 5 – 30 % z vymožené částky. Ta je splatná až po vymožení Vaší pohledávky.

Kontaktujte nás, pomůžeme Vám

Pokud tedy máte pocit, že na vymožení svých peněz již nemáte dostatek sil, ani času, předejte svou starost na bedra profíkům z RB Agency a věřte, že pro Vás udělají maximum, aby se Vaše peníze vrátily zpět do Vašeho rozpočtu.