Výstavba domů Plzeň

09.12.2015 15:50

M.B. Stavby s.r.o. – staví rodinné domy nejen v Plzni a okolí. Za zkratkou M.B. se skrývají iniciály projektanta a majitele společnosti, Bc. Michala Bognera. Projekční kancelář Plzeň, poskytuje projekční a stavebně realizační práce, výstavbu domů, projekty domů, návrhy a další.

Zajistíme ro Vás kompletní stavbu rodinného domu od projektu až po kolaudaci, rekonstrukce rodinných a bytových domů, poskytují poradenství s řešením konstrukce. Jsou vybaveni laserovými měřidly, nivelačním přístrojem a termo kamerou, díky čemuž jsou schopni provádět stavby s přesností a dodržet termo-izolační vlastnosti budovy. Projektanti v Plzni pro Vás navrhnou dům do posledního detailu.

Projekty domů Plzeň

M.B. Stavby zajistí kompletní výstavbu domů v Plzni, realizaci staveb nebo jejich dílčích částí vč. stavebních dozorů. Mají dlouholeté zkušenosti a zakládají si na profesionálním přístupu. Ať už se rozhodnete pro stavbu domu, nebo chcete zrekonstruovat již hotovou stavbu, Naši projektanti odvedou práci, se kterou budete maximálně spokojeni. O jejich dobře odvedené práci se můžete přesvědčit v portfoliu jejich dokončených projektů.

Každá stavba začíná projektem. Projekty domů v Plzni vypracovávají odborníci s příslušným vzděláním a dlouholetou praxí. Je třeba vše do detailu naplánovat a nakreslit, bez toho se neobejdete. Navštivte naši projekční kancelář. A protože ne každý má dostatečné zkušenosti a možnosti zajistit si dobrý projekt sám, je tu pro vás naše firma. Projekty vám rádi zpracují jako celek nebo jako dílčí části.

Rodinné domy v Plzni a okolí

M.B. Stavby již postavili desítky rodinných domů v Plzni a okolí. Díky dobře odvedené práci našli nové bydlení spousty lidí, díky nimž se společnost M.B. Stavby rozvíjí a má skvělé reference. Vyberte si M.B. Stavby i Vy pro výstavbu domů.