Výtečné narozeninové dorty z Prahy

03.03.2016 21:03

Chystáte se uspořádat velkolepou narozeninovou oslavu se spoustou přátel a jedinečným dortem vynikající chutě? Tak neváhejte a využijte k tomu naši cukrárnu Fregatta, která je pro výrobu dortů tou nejlepší volbou. Dorty k narozeninám z Prahy nadchnou a osloví každého oslavence. V naší nabídce najdete klasické celé dorty, modelované dorty, potahované dorty marcipánem a dorty se speciálním zdobením. Umíme také dorty kulaté, hranaté, vícepatrové či v jakémkoli jiném různém tvaru. Velikostně podle počtu osob. Vždy upřednostňujeme přání zákazníka, tak nám řekněte svůj vlastní návrh a my Vám zhotovíme dort podle Vašich představ. Narozeninové dorty z Prahy jsou tím nejlepším dárkem od srdce.

Dětské dorty z Prahy

Chcete ohromit své milované dítko a dopřát mu fantastický dort o kterém bude ještě celý rok mluvit. Tak navštivte naší cukrárnu v Praze. Máme dlouholetou praxi a zkušenosti, a proto nabízíme širokou škálu bezvadných dortů, které uspokojí každého dětského mlsouna. Pro inspiraci se můžete podívat i do naší fotogalerie, kde máme umístěny vybrané ukázky z naší tvorby - dětské dorty z Prahy. Nemá Vaše dítko v oblibě vanilku, uděláme mu dort jahodový. Miluje čokoládu, uděláme mu extra čokoládový. Chce něco ztřeštěného, uděláme mu barevný punčový. Touží po princeznách, mašinkách či oblíbených hrdinech, uděláme mu dort s postavičkami a motivy přesně podle snů a přání. Na nás, si prostě nepřijdete.

Cukrárna v Praze

Toužíte po něčem jedinečném? Co by pohladilo Vaše chuťové pohárky a uspokojilo Váš mlsný jazýček? Tak navštivte naší cukrárnu Fregatta, která Vás na první pohled okouzlí a na první sousto uchvátí. Máme otevřeny již dvě pobočky a to v Měchenicích a obchodním centru Spektrum v Čestlicích . Denně Vám nabízíme široký sortiment čerstvých a lahodných dortů, přes 80 druhů různých zákusků a koláčů. Vše připravujeme z kvalitních čerstvých surovin a pečeme i o víkendech. Na prodejně Vás obslouží příjemný personál, který Vám ochotně poradí a nabídne to nejlepší z naší nabídky. Naše výtečná cukrárna potěší každého zákazníka. Tak neváhejte a přijďte k nám ochutnat naše sladké dobroty a dorty z Prahy.