Webdesign s Web-planet

01.07.2015 15:00

Tvorba internetových stránek

Sháníte firmu, která by vám udělala stránky, na které by denně chodilo několik tisíců lidí? Hledáte někoho, kdo by se spolehlivě postaral o váš web?

Pak jste našli správně!

Jsme firma zabývající se tvorbou webových stránek, která dbá na spolehlivost, pečlivost a efektivitu. U svých zaměstnanců si hlavně vážíme jejich loajálnosti a smyslem pro odpovědnost. Klademe důraz na včas odvedenou práci a její kvalitu. Naši zaměstnanci jsou vyškolení profesionálové, kteří vědí, co dělají, takže se nemusíte bát, že vaše stránky bude mít na svědomí banda nezkušených rádoby ajťáků. Tvorbou internetových stránek se zabýváme už od samotného počátku, kdy jsme vstoupili na trh. Za tu dobu, co tuto činnost provozujeme, jsme si našli mnoho tipů a triků, jak svojí práci udělat efektivně, svědomitě a co možná nejrychleji. Vaše vlastí webové stránky s naší pomoc budou ikonou internetu.

Webdesign

Pakliže vaše stránky jsou jeden velký nepřehledný blábol, my máme řešení. Uděláme vám stránky přehledné, oku lichotící, a díky našim zkušenostem tam zákazník najde přesně to, co chce, během několika okamžiků. Naši grafici jsou zkušení profesionálové, pracují v oboru několik let a jejich profesní historie sahá mnohdy do velkých firem, zabývající se právě na webdesign. Svěřte vaše stránky do rukou profesionálů, a kochejte se pohledem, jak váš web vzkvétá.

SEO optimalizace

Stránky už vypadají normálně, ale nikdo na ně stejně nechodí? Nevíte si rady?
Kontaktujte nás!
Než abyste platili za nesmyslně drahou reklamu, my vás vyšvihneme na první příčky internetových vyhledávačů. Pokud si libujete ve zvuku zvonícího telefonu, který ohlašuje dalšího horlivého zákazníka, pokud máte rádi ten krásný pocit úspěchu a šestimístného čísla na vašem bankovním účtu, tak jste právě ten člověk, který potřebuje naše služby. Díky naší revoluční strategii vás dostaneme za pár dní na první pozici jakéhokoli vyhledávače.

Web-planet s.r.o. – neděláme jen www stránky, vytváříme váš úspěšný business