Žaluzie a markýzy Plzeň

16.06.2015 23:08

Hodinový manžel Plzeň

Máte problém s poličkou? Kohoutek stále teče? Máte problém v domácnosti, na který si netroufáte? Od toho jsme tu my! Pomůžeme Vám s opravou, montáží, výměnou a dalšími činnostmi, se kterými si nechcete lámat hlavu. Náš hodinový manžel bude u Vás cobydup. Činnost hodinový manžel v Plzni provádíme již několik let a naši hodinoví manželé jsou vyučeni ve svém oboru. Nemusíte se tím pádem bát, že Vám přijde opravit kohoutek elektrotechnik, nebo že pojistky vám přijde zkontrolovat veterinář. Hodinový manžel v Plzni je zatím méně rozšířená oblast služeb, za to firmy, které jí provozují, jsou našimi silnými konkurenty. A to nás motivuje být lepšími a lepšími. U nás nám nezáleží na tom, kolik zákazníků máme, v naší firmě nám záleží na spokojenosti každého našeho zákazníka. V naší firmě si totiž zakládáme na individuálním přístupu k zákazníkovi, na pečlivě a kvalitně odvedenou práci a i na to, aby se každému zákazníkovi věnovalo maximum času. Touto obchodní strategií se řídíme již od roku 1992, kdy firma byla založena. Hodinový manžel je jedna z prvotních činností, na kterou jsme se zaměřili. A právě díky tomu máme již mnoho stálých zákazníků, kteří naše služby využívají rádi. V naší firmě si totiž uvědomuje, že jsou důležité i služby, jako je hodinový manžel. Plzeň, jakožto největší město západních Čech a zároveň město s výhodnou polohou, je pro nás naše dokonalé útočiště. Mateřský kraj, který oplývá bohatstvím a krásou je dokonalé místo pro podnikání. A právě těchto faktů jsme se chytli a výsledek je takový, že na trhu působíme přes dvacet let. Nejenom, že tento kraj je pro nás mateřský, jde i o to, že je zde i velké množství zahraničních zákazníků. Krom tuzemských zákazníků, máme velký počet i stálých klientů ze zahraničí. S námi jste v dobrých rukách.

Žaluzie Plzeň

Chcete vyměnit, namontovat, nebo jen pomoct při výběru vhodných žaluzií? Obraťte se na nás! Jsme firma působící na trhu již přes 20 let a za tu dobu moc dobře víme, jak udělat svojí práci se špičkovou kvalitou, výhodnou cenou a krátkou dobou výkonu. Naši schopní „manžílci“ se dokáží postarat o veškeré činnosti, které jsou spjaty s žaluziemi a jejich následnou instalací. Nejen že odvedou svojí práci přesně dle vašich požadavků, ale zároveň vám doporučí i pár rad, které se vám budou do budoucna jistě hodit. Nespoléhejte se na interiérové obchodníky, prokonzultujte váš problém raději s profesionály, kteří se o to dokáží postarat rychle a s kvalitou. Tak neváhejte, přijďte se s námi poradit, nebo si rovnou vybrat nové žaluzie. Plzeň je naše domovské město, a proto máme právě zde mnoho spokojených a trvalých zákazníků. Ovšem naše pole působnosti sahá mnohem dál, prakticky na celé území západních Čech. Díky takovému množství zákazníků, a každý má individuální požadavek, jsme zběhlí v různých metodách, které šetří váš čas i peníze, ale nikoli kvalitu odvedené práce.  Kromě kvalitních žaluzií Vám můžeme také obstarat i markýzy.

Markýzy Plzeň

Prší Vám až do obchodu? Rádi byste uspořádali párty na verandě, ale bojíte se, co dělat v případě deště? Máme pro Vás řešení. Máme pro Vás širokou nabídku všech druhů markýz. Naše firma se zabývá výrobou, montáží a markýz již přes dvacet let. Naším cílem je maximálně uspokojit zákazníka – k tomu je potřeba kvalitně odvedená práce. Za celou dobu naší působnosti jsme si už získali mnoho stálých velice spokojených zákazníků. Tajemství úspěchu tkví v precizní práci, pečlivosti, ale hlavně veliké motivaci našich zaměstnanců. Výroba a montáž markýz je zatím méně rozšířená oblast služeb, za to firmy, které jí provozují, jsou našimi silnými konkurenty. A to nás motivuje být lepšími a lepšími. U nás nám nezáleží na tom, kolik zákazníků máme, v naší firmě nám záleží na spokojenosti každého našeho zákazníka.

Náš hodinový manžel – kvalita, schopnosti, preciznost