Zbrusu nová čerpací stanice v Srní

02.10.2015 19:12

Nevěříte vlastním očím? Čerpací stanice v Srní? Ano, je to skutečně tak! Na naší krásné Šumavě, v malebné obci Srní se vyloupla nová čerpací stanice! Naše čerpací stanice má k dispozici jedny z těch nejkvalitnějších pohonných hmot.

Čerpací stanice na Šumavě

Určitě znáte ten nepříjemný a někdy otravný moment, když Vašemu autíčku dojde šťáva. U nás Vašemu plechovému miláčkovi uhasíme žízeň. Máme jedny z nejkvalitnějších pohonných hmot, vybrat si můžete buď to naftu, benzín Natural 95 a dokonce i LPG. S naší čerpací stanicí jsme zapojeni do projektu „Prémiová stanice ČEPRO“, který zaručuje kvalitu a pravidelnou kontrolu dodávaných pohonných hmot.
Dále máte možnost využít samoobslužné dohuštění pneumatik nebo si vyčistit interiér Vašeho vozu pomocí stacionárního vysavače. 

Doplňkové služby

Potřebujete se posilnit před další cestou? Navštivte naše bistro s občerstvením, které se nachází uvnitř čerpací stanice. Naleznete u nás i obchod s doplňky pro řidiče. Máme velice širokou nabídku – od destilované vody do chladiče přes kvalitní oleje až po nemrznoucí směsi. Dále v obchodě máme velký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů. Ale pokud dáváte přednost kávě před vychlazeným nápojem, můžeme Vám nabídnout několik druhů kávy značky Dallmayr. K dispozici jsou zde i cigarety a další kuřácké potřeby. Za služby můžete platit jak v hotovosti tak i platebními kartami.

Čerpací stanice Srní – dopřejte svému autu to nejlepší!